Ouders en Verzorgers

Workshop KinderMIR massage voor ouders en verzorgers.

Deze workshop is bedoeld voor ouders en verzorgers die graag het contact met hun kind willen versterken. De vorm die je in deze workshop leert, is het doen van de KinderMIR tijdens een voetmassage. Het masseren van kindervoetjes is een weldaad voor het kind. Het ontspant, slaapt beter en vele lichamelijke klachten verminderen.
Riet Peters,voetreflextherapeut en opgeleid in de MIR-Methode ontwikkelden deze KinderMIR massage. Het is een voetmassage, waarbij elke zin van de KinderMIR wordt uitgesproken, terwijl er een specifieke massagegreep wordt uitgevoerd. Deze grepen zijn eenvoudig te leren, hoewel het van belang is dat ze exact op de juiste wijze gedaan worden.

Het is een doe-workshop, waarin de zinnen van het KinderMIR dansje worden verwoord in massagegrepen op de voet. Het is gemakkelijk om je deze zinnen eigen te maken en thuis verder te gebruiken samen met uw kind.

Volwassenen die deze KinderMIR massage ontvangen, merken een diepgaande werking op het gebied van hun Innerlijke Kind.

  • Workshopduur: 3 uur
  • Kosten: €65,- (inclusief BTW)
  • Inclusief syllabus.
  • Voor koffie en thee wordt gezorgd.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. De KinderMIR is bedoeld voor kinderen en voor het Innerlijke Kind van volwassenen. Via het geven van de KinderMIR massage lossen emotionele en lichamelijke klachten gemakkelijk op.