KinderMIR massage

Ik, Riet Peters,heb de studie MIR-methode bij Mireille Mettes gevolgd. Met veel enthousiasme geef ik nu workshops over de MIR-methode. Ik heb een praktijk voor voetreflextherapie en gebruik de methode bij de behandeling van mijn cliënten.
Voor de kinderen in mijn praktijk zet ik het dansje van de KinderMIR vaak in. De kinderen zijn geweldig enthousiast en doen het dansje vaak thuis, samen met hun ouders. Hierop ben ik gaan zoeken naar een extra stimulans voor kinderen.
Als voetreflextherapeut heb ik eerst gekeken naar wat aanraking voor het kind kan betekenen. Met veel zorg heb ik geprobeerd om de krachtige zinnen van de KinderMIR in te voelen en uit te testen in voetmassage grepen. Vanuit mijn kennis van de voetreflextherapie heb ik zodoende een KinderMIR voetmassage ontwikkeld.
Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, en deze krachtige massage te laten ervaren, heb ik vervolgens de KinderMIR massage workshop ontwikkeld, om zowel ouders als therapeuten deze massage te leren.

logo-kindermir-massage

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. De KinderMIR is bedoeld voor kinderen en voor het Innerlijke Kind van volwassenen. Via het geven van de KinderMIR massage lossen emotionele en lichamelijke klachten gemakkelijk op.