Kristalnevel

Aurasprays

Met een auraspray kun je de aura reinigen en opladen. Door boven je hoofd een aantal keren te sprayen en daarna even te blijven staan, zakt de nevel door je aura heen. Zo reinig je de aura en laad je de aura op.
De auraspray is te gebruiken voor kinderen en volwassenen.

Het kan je ondersteunen bij keuzes die gemaakt moeten worden in je leven. Het geeft je inzicht in wat je nodig hebt om vooruit te komen. Het helpt je trouw aan jezelf te blijven als er zich veranderingen aandienen.

De spray kun je altijd gebruiken. Je voelt wanneer je het nodig hebt. Als de aura verzadigd is neemt het niet meer op. Zo kunt je dus niet verslaafd raken aan de sprays.

Elk mens is uniek, er zijn daarom verschillende sprays ontwikkeld om je te ondersteunen in je ontwikkeling. Welke spray bij jou past hangt af van wat er nodig is voor jouw groei.

De aurasprays bevatten Bach bloesemremedies en etherische oliën.

www.mirusopleidingen.nl

Beknopt overzicht van de verschillende aurasprays

Auraspray KLEURENPRACHT
Voor kinderen en volwassenen met een sterke eigen kracht, die een andere weg in mogen slaan.
Ook voor mensen die last hebben van de energieën van anderen. Deze spray helpt je hier mee om te gaan. Het houdt je in je eigen veiligheid.

Auraspray STER
Voor kinderen en volwassenen die aan veel veranderingen onderhevig zijn, in een overgangsfase zijn.
Kunnen moeite hebben met het toelaten van gevoelens. Mogen open bloeien. De spray helpt je om bij je hartenergie te blijven, je gevoel te volgen en achter jezelf blijven staan.

Auraspray ZON
Voor kinderen en volwassenen die zonnekracht nodig hebben. Deze spray helpt je de zonnevlecht te openen, zodat je kunt zijn wie je bent en dat ook durft te laten zien.

Auraspray WILDE ROOS
Voor diegenen die mogen open bloeien. Voor erg gesloten kinderen en volwassenen die onder druk staan vanuit hoge verwachtingen van anderen. Deze spray helpt je te laten zien dat je goed bent zoals je bent. Dat je mag zijn wie je bent.

Auraspray MAAN
Voor kinderen en volwassenen die hier beter mogen aarden. Vaak zijn ze niet goed “geland”, moeten ze nog leren dat ze hier mogen zijn. Deze spray haalt je naar de aarde, zodat je ziet wat er is en beter in het hier en nu kunt zijn.

Ingrediënten:
Aqua, Bloesemremedies, Etherische oliën, Alcohol.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. De KinderMIR is bedoeld voor kinderen en voor het Innerlijke Kind van volwassenen. Via het geven van de KinderMIR massage lossen emotionele en lichamelijke klachten gemakkelijk op.