KinderMIR

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De KinderMIR is bedoeld voor kinderen van ca. 3 tot 7 jaar en voor het Innerlijke Kind van volwassenen. Deze methode is ontwikkeld door Mireille Mettes, met medewerking van Brena Kuster.

Werking van de KinderMIR
Het zorgt bij kinderen voor heling van henzelf, maar puur en alleen doordat ze hun eigen ‘waarheid’ weer mogen gaan leven. Wanneer ze weer terug komen bij zichzelf, bij hun eigen blauwdruk, hun eigen kleuren, valt er veel spanning van ze af en lossen veel emotionele en lichamelijke klachten vanzelf op.

 • Het KinderMIR dansje

  Dit is een dansje om spelenderwijs de KinderMIR te doen. KinderMIR, de MIR-Methode voor kinderen. Zelfhelingsmethode voor kinderen. Voor volwassenen werkt deze methode helend voor hun Innerlijk Kind. Op het filmpje is Mireille Mettes te zien. Zij ontwikkelde de MIR-methode en de KinderMIR-methode.

  Bezoek website

KinderMIR
 • Ik heb een zonnetje in mijn buik.
 • Dat zonnetje maakt me helemaal schoon.
 • Ik ben nu een stralend zonnetje.
 • Ik zie duizenden andere lichtjes om me heen.
 • Samen zijn we nu een regenboog.
 • Ik kies daaruit mijn eigen kleuren..
 • Mijn papa heeft zijn eigen kleuren.
 • Mijn mama heeft haar eigen kleuren.
 • Ik heb mijn eigen kleuren.
 • Mijn kleuren wijzen mij de weg.
 • Ik stap van kleur naar kleur.
 • En kom nu op mijn eigen plek.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. De KinderMIR is bedoeld voor kinderen en voor het Innerlijke Kind van volwassenen. Via het geven van de KinderMIR massage lossen emotionele en lichamelijke klachten gemakkelijk op.